Logo Pustaka Permata Ummah

Polisi Privasi
Pustaka Permata Ummah

BAHAGIAN 1: APA YANG KAMI LAKUKAN KEPADA MAKLUMAT PERIBADI ANDA?

Apabila anda membuat pembelian daripada website kami, kami akan mengambil maklumat peribadi anda yang anda berikan seperti nama, alamat, no telefon dan alamat emel anda dalam proses jual beli. Apabila anda langgani laman web kami, kami juga secara automatik menerima alamat Internet Protokol (IP) anda untuk memberi kami maklumat yang membantu kami mengetahui tentang penyemak imbas dan sistem operasi anda.

Pemasaran emel (jika ada): Dengan izin anda, kami dapat mengirimkan emel kepada anda mengenai kedai kami, produk terbaru dan maklumat terkini yang lain.

 

BAHAGIAN 2: PERSETUJUAN

Bagaimana anda mendapat persetujuan saya?

Apabila anda memberikan kami maklumat peribadi untuk menyelesaikan sesuatu transaksi, mengesahkan kad debit/kredit anda, membuat pesanan, mengatur penghantaran atau mengembalikan pembelian, kami mengambil kira bahawa anda bersetuju untuk kami mengumpulkannya dan menggunakannya untuk alasan tertentu sahaja.

Sekiranya kami meminta maklumat peribadi anda untuk alasan sekunder, seperti pemasaran, kami akan meminta kebenaran persetujuan anda secara langsung, atau memberi anda peluang untuk mengatakan tidak.

Bagaimana saya menarik balik kebenaran saya?

Sekiranya setelah anda memilih dan anda berubah pendapat, anda boleh menarik balik persetujuan anda yang menyatakan bahawa kami boleh menghubungi anda, untuk pengumpulan, penggunaan atau pendedahan maklumat anda secara berterusan dengan menghubungi kami melalui talian di hotline atau emel kami ke:

PUSTAKA PERMATA UMMAH

Emel: pustakapermataummah@gmail.com

No tel: 011-20907008

 

BAHAGIAN 3 – PENDEDAHAN

Kami mungkin mendedahkan maklumat peribadi anda sekiranya kami diminta oleh undang-undang untuk melakukannya atau jika anda melanggar Syarat Perkhidmatan kami.

 

BAHAGIAN 4 – KESELAMATAN

Untuk melindungi maklumat peribadi anda, kami mengambil langkah berjaga-jaga yang wajar dan mengikuti amalan terbaik industri untuk memastikan ia tidak hilang, disalahgunakan, diakses, didedahkan, diubah atau dimusnahkan dengan tidak betul. Sekiranya anda memberi kami maklumat kad kredit anda, maklumat tersebut disulitkan menggunakan teknologi lapisan soket selamat (SSL) dan disimpan dengan enkripsi AES-256. Walaupun tidak ada kaedah penghantaran melalui Internet atau penyimpanan elektronik yang 100% selamat, kami mengikuti semua syarat PCI-DSS dan menerapkan standard industri tambahan yang diterima umum.

 

BAHAGIAN 5 – PERSETUJUAN UMUR

Dengan menggunakan laman web ini, anda menyatakan bahawa anda sekurang-kurangnya berumur majoriti di negeri anda atau kedai_contact_province_state tempat kediaman anda, atau bahawa anda adalah usia majoriti di negeri anda atau shop_contact_province_state tempat tinggal anda dan anda telah memberi kami persetujuan anda untuk membenarkan mana-mana tanggungan bawah umur anda untuk menggunakan laman web ini.

 

BAHAGIAN 6 – PERUBAHAN DASAR PRIVASI INI

Kami berhak untuk mengubah dasar privasi ini pada bila-bila masa, maka sila kerap menyemaknya. Perubahan dan penjelasan akan berlaku serta-merta setelah disiarkan di laman web. Sekiranya kami membuat perubahan penting pada dasar ini, kami akan memberitahu anda di sini bahawa ia telah diperbaharui, sehingga anda mengetahui maklumat apa yang kami kumpulkan, bagaimana kami menggunakannya, dan dalam keadaan apa, jika ada, kami menggunakan dan / atau mendedahkan ia. Sekiranya kedai kami diambil alih atau digabungkan dengan syarikat lain, maklumat anda mungkin akan dipindahkan kepada pemilik baru sehingga kami dapat terus menjual produk kepada anda.

 

BAHAGIAN 7 – SOALAN DAN MAKLUMAT HUBUNGI

Untuk maklumat lanjut dan sekiranya anda mempunyai soalan yang ingin diajukan berkenaan Pustaka Permata Ummah dan produk kami, boleh hubungi kami di:

No tel: 011-20907008

Emel: pustakapermataummah@gmail.com

Shopping cart

0

No products in the cart.

×