Logo Pustaka Permata Ummah

Tentang Kami
Pustaka Permata Ummah

Mengenai Pustaka Permata Ummah

Pustaka Permata Ummah merupakan penerbit rasmi bagi karya penulisan tokoh ulama’ dan negarawan iaitu Dato’ Seri Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang. Pustaka Permata Ummah baru memulakan perniagaan pada tahun 2019. Namun begitu, Pustaka Permata Ummah telah berjaya menerbitkan lebih daripada 10 buah buku sehingga kini. 

Buku sulung terbitan Pustaka Permata Ummah adalah Islam Memimpin yang telah diterbitkan pada Jun 2019. Kemudian disusuli dengan buku penulisan Bahasa Arab yang berjudul “Daulah Al-Islamiyah Fil Mujtamak Al-Taddudi” dan berbagai-bagai lagi buku Bahasa Melayu dan Bahasa Arab yang masih dijual sehingga ke hari ini. Tidak terhenti di situ, Pustaka Permata Ummah memanfaatkan dunia teknologi kini dengan menerbitkan ebook yang berfokus keoada isu dan peristiwa penting tertentu.

Pustakapermataummah.com adalah ‘virtual bookstore’ yang menawarkan belian secara ‘online’ bagi buku-buku penulisan Dato’ Seri Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang. 

Kami menawarkan diskaun dan promosi pada tempoh tertentu untuk pelanggan-pelanggan yang mahu menikmati dan mendapatkan mutiara kata ulama yang terkini & terlaris ada di pasaran!

Selain itu, anda juga boleh layari https://bukutghh.onpay.my/order/form/umum untuk pembelian secara online atau mesej kami menerusi nombor 011-20907008 untuk sebarang persoalan dan pertanyaan.

Alamat kami:

No 9108, Jalan Kerdas 1, Gombak, 

53100 Kuala Lumpur, Selangor.

https://goo.gl/maps/Xe1cRMqYi11vmDkLA 

Masa operasi: 

Isnin-Jumaat (9.00am – 5.00pm)

No Telefon

011-20907008

Emel: 

pustakapermataummah@gmail.com

Maklumat Perbankan:

564221654474
MAYBANK
AMAR SYNERGY ENTERPRISE

Shopping cart

0

No products in the cart.

×