PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA

Akaun Saya

Bantuan

Checkout

Di Sebalik Tembok Islamofobia

RM35.00

‘Di Sebalik Tembok Islamofobia’ ialah sebuah karya yang menghimpunkan buah fikiran dan perspektif Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang, seorang ulama’ dan tokoh politik Islam terkemuka untuk menerangkan serangan pemikiran yang dilakukan oleh musuh-musuh Islam, sama ada melalui penyebaran ideologi yang menyesatkan ataupun melalui ketakutan terhadap Islam yang dinamakan dengan Islamofobia.
Melalui kajian yang teliti dan pengalaman peribadi beliau sebagai pemimpin gerakan Islam dan penglibatan dalam isu global, beliau mampu mengulas tentang isu yang kompleks ini dengan cermat dan membawa pembaca menilainya dari pelbagai sudut pandang yang berbeza. Seterusnya, beliau berusaha menjernihkan kefahaman tentang Islam dengan adunan sirah para anbiya’ dan sejarah.
Karya ini ialah sumbangan yang relevan dan penting kepada wacana yang berterusan mengenai Islamofobia supaya umat Islam, khususnya di Malaysia dapat disedarkan daripada lena mereka yang panjang. Akhir sekali, buku ini wajib dibaca oleh sesiapa yang ingin memahami, meningkatkan kesedaran, dan seterusnya membersihkan nama baik Islam daripada kesan buruk Islamofobia yang merosakkan.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Additional information

Weight 0.3 kg
ISBN

978-967-2739-31-9

Isi Kandungan

BNW

Jenis Kulit

Kulit Lembut

Halaman muka surat

176

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Di Sebalik Tembok Islamofobia”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×